Absolutely Fabulous - musta tee

Poikkeuksellinen hienot hetket ja seura vaativat arvoisensa teen. Tämä erikoislaatuinen darjeeling nostaa elämänlaatua ja pikkurillin Himalajan huippuja kohti. FTGFOP1 luomu.

9,50 €

Artisan - musta tee & bergamotti

Todella hieno ja tasapainoinen sekoitus sri lankalaista ja intialaista mustaa teetä sekä italialaista luomubergamotti-öljyä. Tämä tee on sekoitettu käsityönä Suomessa. Kello viiden teenirvana on...

9,90 €

Black Ginger - musta tee

Mustan teen ja inkiväärin lämmin liitto. Lämmittää kehoa ja mieltä ja antaa positiivisen potkun päivään.

9,90 €

Everything is fine - vihreä tee

Yuzu Sencha - Sitruksen ja japanilaisen huipputeen liitto, joka ei kaipaa seurakseen mitään. Pehmeä makujen harmonia ja stressiä alentava tuoksumaailma. Kaikki on hyvin.

11,90 €

Forever Young - hibiskus

Hibiskus-kukan viilentävät ominaisuudet ovat olleet tiedossa ja vuosisatoja. Tämä luonnon oma aineenvaihdunnan piristäjä on lisäksi marjaisan herkullinen juoma kylmänä tai kuumana.

9,90 €

Golden Star - kamomilla

Parasta ja vain puhdasta kroatialaista Kamomillaa valmiina peittelemään sinut sänkyyn. Oivallinen myös vatsan rauhoittamiseen ja viemään päivän kiireet ja stressin pois.Pehmeä ja rikas aromi,...

10,00 €

Jade Dew - vihreä tee

Keväisen aamukasteen tuoksua ja tuoretta makua. Höyryttämällä käsitelty teelehti on vihreää teetä parhaimillaan: pehmeä ja monivivahteinen maku.

9,60 €

Kouvola Grey - musta tee & lakritsi

Kun taivas on musta ja kaupunki harmaa on aika laittaa Kouvola Grey hautumaan. Se ymmärtää kaiken eikä kysy mitään. Kouvola Grey on sekoitus mustan teen sävyjä, bergamottiöljyä ja Kouvolan mustaa...

10,50 €

Lady of the Summer - vihreä tee

Lämpimien kesäpäivien rikastama vihreä tee on täynnä antioksidantteja ja aromeja. Loppukesästä poimitut lehdet ovat vihreää teetä terveellisimmillään. Pehmeä ja raikas maku. Tee on...

9,80 €

Lanna Kingdom - oolong tee

Kaunista käsintehtyä oolong-teetä, jossa hento toffeen aromi. Jokainen kuppi on elämän hieno hetki. Matala kofeiinipitoisuus.

12,90 €

Midsummer - valkoinen tee

Valkoisessa teessä lehdet ovat luonnollisimmillaan; teen kukinnot ja lehdet on kuivattu auringonpaisteessa. Makeahko maku muistuttaa koivua ja tuoksu vie juhannussaunaan.

8,90 €

Reader’s Digest - Shu Puer

Tämä irtolehtinen, moniulotteinen shu puer on maultaan sekä raikas että puerille ominaisesti maanläheinen. Sen aromeista löydät vanhat kirjat, huonekalut ja tarinat.

11,90 €

Sakura Sencha - vihreä tee kirskikankukilla

Sakura Sencha - on kansallisaarteita ja on vähemmän tärkeitä asioita. Sakura, kirsikankukka on japanilaisen kevään ja taiteen ikoni. Nyt kätkettynä tähän pussiin.

12,90 €

Äiti olet...Golden Star kamomilla hauduke

Äitienpäivä -edition joska etikettiin voit itse kirjoittaa äidille toivotuksesi. Parasta ja vain puhdasta kroatialaista Kamomillaa valmiina äidille tarjottavaksi sänkyyn. Oivallinen myös vatsan...

10,00 €